Markedsføringsløsninger


Markedsføringsløsninger

Din branche har specifikke behov. Og jeres markedsføringsløsning bør afspejle dette. I takt med, at vi fortsat hjælper tusindvis af virksomheder med at få mest muligt ud af deres markedsføring, kan du være sikker på, at vi ved, hvad det kræver at nå jeres publikum.

Hos Webpower giver vi jer redskaberne til at udføre jeres markedsføringsstrategi på en måde, hvor I udnytter tiden bedst muligt, og som genererer Leads og booster salget.


Automatiseret markedsføring uden besvær

Begrebet ‘automatiseret markedsføring’ kan forstås på mange forskellige måder. Vores mål er at gøre det nemt at oversætte komplekse markedsføringsopgaver til skræddersyede markedsføringsløsninger. Med Webpower kan du fortsætte med at fokusere på Business as Usual, mens vi tager os af resten.

Marketing solutions

Markedsføringsløsninger

Emailmarkedsføring for den bedste i klassen

Der er mange måder at gribe emailmarkedsføring an på. En internetvirksomhed har andre målsætninger end en detailhandelsvirksomhed. Det samme gør sig gældende for en forlagsvirksomhed og et advokatkontor. Men uanset hvilken branche du er i ved vi, at du er ude efter den bedste løsning til at opfylde jeres behov på. I vil også gerne have en kundeservice, der går videre end hvad et passivt supportteam kan tilbyde. Og support uden sidestykke er præcis, hvad Webpower kan tilbyde.Klar til nye udfordringer?

Vi vil elske at vise jer, hvordan vores løsning kan hjælpe jeres organisation.Markedsføringsløsninger

En guide til Lifecycle-emails og mere

Nyhedsbreve per email er en fantastisk måde at kommunikere jeres sidste nye budskaber eller tilbud på. Men der er et stort problem med mange emailmarkedsføringsprogrammer: Nye abonnenter modtager kun nye emails i stedet for den information, de behøver eller efterspørger. Men Webpower skiller sig ud. Vores markedsføringsløsning giver jer mulighed for at tilrettelægge Lifecycle-kampagner – også kendt som Drip-kampagner.

Lær mere

Eventmarkedsføring

At arrangere en succesfuld event kan være lidt af en udfordring. Det er muligt, at du har en god ide, men det er også nødvendigt, at du sammensætter et program, der kan sælge billetter. Fordi hvis der er én ting din event har brug for, så er det gæster.

Med gæster kommer der invitationer, bookings, opfølgninger og meget mere. Men med de rette redskaber, er det muligt at automatisere dele af processen. Det sparer dig for dyrebar tid, som kan bruges på andre ting på din to-do-list.

Lær mere
Eventmarkedsføring


Du får hvad du ser!

Vi vil gerne vise dig vores produkt.