Automatiseret markedsføring


Automatiseret markedsføring

Forøg jeres profit med op til 50%

Hvordan skaber I de bedste betingelser for jer i erhvervslivet? Svaret er ligetil: Få kontakt til jeres kunder på et personligt plan, og I vil have større mulighed for at få succes. Faktisk viser undersøgelser, at det rette kundeengagement kan forøge kundernes gennemsnitlige forbrug med op til 50%.


Webpowers automatiserede markedsføringssoftware gør det lettere at engagere dine  kunder. Ikke alene sparer du tid, men det giver dig også muligheden for at måle og styre dit ROI gennem større forståelse af deres behov og smag. Dette igen giver størrre afkast for din virksomhed.

Markedsføringskampagner

Når det én gang er sat i værk kan man via automatiseret markedsføring og uden risiko for menneskelige fejl sende emails under hele jeres kampagnes varighed. På samme tid sendes der beskeder ud på de sociale medier, via SMS og via push. Alt dette sker som led i en foruddefineret køreplan i overensstemmelse med hvert enkelt stadie i kunderejsen.

Automatiseret markedsføring

Markedsføringsløsninger

Destinationssider

Webpower-platformen linker til samtlige af jeres destinationssider og sporer kundens handlinger. Den holder styr på alle prospektets data gennem webformularer og sender disse til en liste, der er klar til brug i fremtidige kampagner. Destinationssiderne skaber også demografiske profiler af jeres Leads. Dette igen hjælper dig med at forøge relevansen af jeres indhold.


Generering af Leads

Målet for al markedsføring er at generere Leads. Efter at have skabt det relevante indhold for hvert prospekt, kan du bruge Webpower til at sikre dig, at det når den rette person på det rette tidspunkt.

Automatiseret markedsføring

Automatiseret markedsføring

Pleje af Leads

Pleje af Leads giver jer mulighed for at skabe indhold, som jeres abonnenter har lyst til at læse i det øjeblik, de har mest brug for det. Det sparer også jer for tid!

Med Webpower kan du automatisere processen med pleje af Leads. Når det én gang er sat i værk sender Webpower emails ud i overensstemmelse med en køreplan, som passer til jeres behov. Når nye Leads kommer til, starter de deres rejse med jeres brand helt fra begyndelsen. Og fordelen ved det? Flere Leads med mindre indsats!


Lead Scoring

Det er meget nemmere for en sælger at ringe en person op, der allerede har vist interesse i et produkt end én, der ingen interesse har vist. Men hvordan ved du om en person har interesse i det du har at tilbyde?

Webpower Lead Scoring kan hjælpe dig med at finde ud af, hvem der er interesseret, hvad det er, der gør dem interesseret og hvor tæt de er på at købe. Ved at tildele hver handling et vist antal point, kan du finde ud af, hvornår et Lead er klar til at gå videre til næste skridt.

Automatiseret markedsføring

Automatiseret markedsføring

Cross-Selling og Upselling

Send beskeder til eksisterende kunder så de ved, at de er påskønnet samt fremme brandloyalitet. Webpower sender beskeder til dine kunder i en hvilken som helst form og i overenstemmelse med en hvilken som helst køreplan, som du selv vælger. Up-sell. Cross-sell. Boost jeres profit.


Analyser

Webpower er et kraftfuldt redskab til markedsføringsanalyse. Det giver dig mulighed for at holde rigtig godt øje med kampagnerne samt måle effektiviteten af jeres indsats. Dette igen giver jer mulighed for at fokusere på de strategier, der virkelig giver gevinst.

Adding dependencies


Du får hvad du ser!

Vi vil gerne vise dig vores produkt.