Eventmarkedsføring


Eventmarkedsføring

At arrangere en succesfuld event kan være lidt af en udfordring. Det er muligt, at du har en god ide, men det er også nødvendigt, at du sammensætter et program, der kan sælge billetter. Fordi hvis der er én ting din event har brug for, så er det gæster.

Med gæster kommer der invitationer, bookings, opfølgninger og meget mere. Men med de rette redskaber, er det muligt at automatisere dele af processen. Det sparer dig for dyrebar tid, som kan bruges på andre ting på din to-do-list.


Hvordan kan emailmarkedsføring med Webpower gøre det nemmere at arrangere din event?

Vi bruger emailens magt til at annoncere din event til verden i løbet af få sekunder. Invitér gæster, send påmindelser, bekræftelser og indsaml data med største lethed.

Vores system giver dig mulighed for at skabe destinationssider og formularer eller automatisk sende SMS´er. Kort fortalt giver Webpower dig meget mere tid til at fokusere på andre og vigtigere ting i løbet af en travl dag.

Eventmarkedsføring

Eventmarkedsføring

Hav kontrol over kommunikationsflowet

Hav kontrol over kommunikationsflowet op til din event. Send en billet til gæsterne i det øjeblik, de booker. Del et interview med en af hovedtalerne hver anden uge for at skabe en stemning! Med Webbpower vil du aldrig igen glemme at sende en påmindelse ud!

Webpower hjælper dig med at planlægge og sende al kommunikation ud automatisk. Og på en brøkdel af tiden.


Emailautomatisering

Inviter kunderne til din event via email. Vedhæft et link, der leder dem direkte til tilmeldingsformularen. Send en påmindelse en eller to dage før selve eventen.

Destinationsside

Skab en destinationsside, der kan sælge din event til målgruppen. Tilføj tydelige og klare, nemme tilmeldingsformularer og bed kun om den information, som er nødvendig for at sikre sig, at de modtager det materiale, der er relevant for dem.

Eventmarkedsføring

Eventmarkedsføring

QR-koder

Tilføj QR-koder på offline-bannere, så folk kan scanne dem og med det samme fortsætte til tilmeldingssiden for eventen. Inkludér en personlig QR-kode på hver enkelt billet, så gæsterne kan scanne billetterne på deres smartphone ved indgangen.

Har du nogensinde overvejet at tilføje en QR-kode på deltagerbadget? Brug Webpower til at sætte triggers, så når en gæst scanner sit badge ved indgangen, så modtager de en opfølgende email efter eventen. Dette kunne være slides fra en præsentation, påmindelser eller discounts til kommende events.


Opfølgende emails

Måske har du ikke lyst til at sende for mange emails ud på selve dagen for eventen. Hvis det er tilfældet, så kan du bruge Webpower til at samle data om gæsternes præferencer under selve eventen. Du kan sende deltagerne en samlet opfølgnings-email ved hjælp af en skabelon.

På den måde behøver du kun at lave én email for hver målgruppe.

Eventmarkedsføring

Eventmarkedsføring

SMS´er

SMS´er en fantastisk måde at sende små bidder med brugbar information på. Brug Webpower til at sende en SMS-påmindelse 2 timer før en event med adressen og starttidspunktet.

I løbet af kommunikationen i tiden op til eventen, kan du spørge dine gæster hvilke præsentationer, de har tænkt sig at deltage i. 10 minutter før den pågældende session begynder, kan du sende dem en SMS om, at den starter lige om lidt.


Sæt en tidsfrist på eller maks. antal deltagere

Er der begrænset plads til eventen? Hvis det er tilfældet kan du bruge Webower til at lukke for tilmeldinger på en given dato eller når maks. antal deltagere er nået.

Eventmarkedsføring


Klar til nye udfordringer?

Vi vil elske at vise jer, hvordan vores løsning kan hjælpe jeres organisation.