Tjenesteydelser


Tjenesteydelser

Vores eksperter forstår, hvad det er netop du har brug for – og de kan hjælpe dig med at opnå det med personlig service.

Hos Webpower er vores kunder vores vigtigste aktiv. Derfor gør vi altid en ekstra indsats for at lytte, finde personlige løsninger og hjælpe dig med at bruge vores produkter mest effektivt.


Kundeservice

Hvis du nogensinde har spørgsmål om, hvordan du bruger vores produkter eller hvis noget ikke fungerer efter forventning, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Fuld service

Vi har den know-how inden for markedsføring, som kan sætte handling bag dine planer. Brug Webpower til at kontrollere din emailmarkedsføring, mens du fokuserer på andre og vigtigere ting i løbet af en travl dag. Webpower giver dig de redskaber, du har brug for for at opnå dine markedsføringsmål.

Træning

Som en del af vores målsætning om at sikre din succes indenfor markedsføring, hjælper Webpower dig og dit team med at udvikle en forståelse for nye markeder ud over det mest basale. En af de mange måder vi gør dette på er via personlig on-site træning.


Kundeløsninger

Har du brug for hjælp til at få det hele op at køre uden problemer? Eller vil du gerne have dine produkter tilpasset de specifikke krav, som netop din branche byder på?  Hvadend du har brug for, står vi klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Skabeloner

Vi kan bygge en emailskabelon for jer på en måde, som afspejler og fremhæver jeres brand. Alle vores skabeloner er responsive. Dette sikrer, at de tager sig godt ud på en hvilken som helst enhed.


Webpower icon

Optimering

Vores rådgivere bruger den nødvendige tid til at lære dig og din virksomhed at kende for at kunne hjælpe jer med at opnå jeres markedsføringsmålsætninger.


Ekspertservices

Vores eksperter hjælper dig med at nå dine mål. De kan hjælpe dig med at finde de svar, som du måske ikke anede eksisterede. Eller de kan hjælpe med løbende at finjustere dit projekts livscyklus.

Rådgivning

Vi har forståelse for, at det ofte er vanskeligt at finde tid til at fokusere på de ting, du gerne vil opnå gennem jeres markedsføring. Webpowers produktkonsulenter tilbyder den hjælp, du har brug for til at gøre din drøm til virkelighed.

Deliverability

Vidste du, at over 20% af alle mails aldrig bliver leveret? Det er ikke kun for markedsføringsemails, at problemet gør sig gældende. Det gør sig også gældende for mails om nulstilling af passwords, kvitteringer og andre vigtige oplysninger. For at få det bedste ud af jeres markedsføring, må du være sikker, at folk modtager jeres emails.

Fra whitelists til ISP-problemer; vores tjeneste sørger for, at jeres beskeder når deres destination.

Optimization

Our consultants take the time to get to know you and your business to help you meet your marketing goals.


At lave forretninger i Kina

Som en del af DigiDutch vi dig alle de redskaber, du har brug for for at sælge online i Kina.

Det kinesiske marked er meget attraktivt på grund af størrelsen, den voksende middelklasse og den store efterspørgsel på vestlige forbrugsgoder og tjenesteydelser. Men hvordan får du mest ud af disse muligheder?

Hvordan sælger du dine produkter på nettet i Kina? Hvilke online-kanaler bør du bruge? Hvordan bør du gribe markedsføringen an og bør I have et kinesisk brandnavn?

DigiDutch kan hjælpe din virksomhed med at besvare disse spørgsmål og hjælpe dig med at sælge online i Kina. Vi gør dette ved at tilbyde jer en fast projektleder, der bor og arbejder i Kina og kender markedet ind og ud.

Læs mere
Tjenesteydelser

Want to know more?

Get in touch!