DigiDutch


Hvordan sælger man på det hurtigst voksende online-marked i verden?

Som en del DigiDutch vi dig alle de redskaber, du har brug for at sælge online i Kina.


DigiDutch
DigiDutch

Det kinesiske marked er meget attraktivt på grund af størrelsen, den voksende middelklasse og den store efterspørgsel på vestlige forbrugsgoder og tjenesteydelser. Men hvordan får du mest ud af disse muligheder?

Hvordan sælger du dine produkter på nettet i Kina? Hvilke online-kanaler bør du bruge? Hvordan bør du gribe markedsføringen an og bør I have et kinesisk brandnavn?


DigiDutch kan hjælpe din virksomhed med at besvare disse spørgsmål og hjælpe dig med at sælge online i Kina. Vi gør dette ved at tilbyde jer en fast projektleder, der bor og arbejder i Kina og kender markedet ind og ud.

Har du brug for hjælp til at håndtere din online-handel fra strategi til branding?  Eller har du brug for nogen til at håndtere online-markedsføringen, kundeservicen eller alt det juridiske? Hvis du leder efter en skræddersyet løsning på dine behov, er vi her for dig.

DigiDutch
DigiDutch


Hvem vi er

DigiDutch er en gruppe virksomheder med speciale i B2C onlinehandel i Kina. Med 50 års samlet erfaring og 200 medarbejdere til din tjeneste, bruger vi vores evner på at hjælpe virksomheder med at opnå succes på det kinesiske marked.


Hvad vi gør

DigiDutch giver dig de redskaber, du har brug for for at få succes på verdens hurtigst voksende marked.

Den hollandske premierminister søsatte officielt projektet i Shanghai d. 15. marts 2015, og vores projekt nyder også stor opbakning af det hollandske konsulat.


DigiDutch
DigiDutch

DigiDutch
DigiDutch


Vi har hjulpet over 900 virksomheder med at sælge på nettet i Kina.

Nogle af de virksomheder, vi arbejder for inkluderer:


 • Webpower customers
 • Webpower customers
 • Webpower customers
 • Webpower customers
 • DigiDutch
 • DigiDutch
 • DigiDutch
 • DigiDutch
 • DigiDutch
 • DigiDutch
 • DigiDutch


Vores tjenesteydelser

E-handelsstrategi & adgang til markedet

Vi tilbyder e-handelsresearch & -strategi samt tjenester, der retter sig mod adgang til markedet. Formålet er at give jer et stærkt, bæredygtigt fundament at bygge jeres profil i Kina på.

Branding & planlægning af online-markedsføring

Vi hjælper jer med at tilpasse jeres brand lokalt, og vi kan levere en skræddersyet markedsføringsplan for jeres branche og produkt eller tjenesteydelse.

Udvikling af online-kanaler & drift

Vi hjælper med at vækste din virksomhed på mange forskellige platforme. Dette omfatter bl.a. management af og strategi for din webbutik såvel som logistik og hjælp til udførelse.

Udførelse af online-markedsføring & kundeservice

Vi tilbyder at udføre din online-markedsføringsplan for Search, Social og CRM. Vi giver dig også værktøjerne til konvertering og til at bevare dine kunder.


DigiDutch Teamet

Webpower
TMO group
Mains
LiveCom
Trade Changer
Salesupply
Bonnard Lawson International Law Firm
the GeorgeHave any questions?

Get in touch with us.